Blije zomerpauze

Agenda.

Natuurlijk geheel afhankelijk van de mogelijkheden in die periode, maar op donderdag 10 september is er een regiobijeenkomst. In diezelfde maand is er op een nog vast te leggen zaterdag een ruilbeurs gepland.

Blije zomerpauze.

Net zoals in voorgaande jaren lassen we voor ons zelf een pauze in; je mag het ook wel een vakantieperiode noemen. Het schrijven van verschillende verhalen is soms een tijdrovend gebeuren. Als het dan ook nog zo nu en dan best mooi weer is en je eigenlijk ook wel eens wat anders wil doen, las je gewoon even een paar weken vakantie in. Want mooi weer is het al wel geweest. Droog en warm, met temperaturen vér boven de 20° C; soms wel tot boven de 30° C.

De zinnen verzetten. Even géén indrukwekkende verhalen of ietwat zware onderwerpen. Gewoon er even tussenuit. Deze blog wordt dus gedurende 4 x 2 weken (=8 weken) NIET voorzien van nieuwe verhalen. De “slider” (de drie wisselende foto’s bovenaan de pagina) wordt wel elke week vernieuwd. Nu per week telkens drie (3) Aviornis-vogelsoorten.

Gedurende de acht weken van deze zomerpauze kijkt u naar (bijzonder) grappige plaatjes, speciaal voor u geselecteerd. Ik heb ze zelf geselecteerd, ik vond ze grappig. U hoeft ze niet leuk te vinden, het is tenslotte mijn smaak. Maar als u ze met verbazing bekijkt en er daarna voorzichtig een glimlach op uw gezicht blijft staan, dan zou mij dat al blij maken. U moet dus 8 weken deze grappigheid verdragen. Rond 23 augustus zijn we weer terug.

Hier komen ze:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo is het wel genoeg. Het moet ook eens afgelopen zijn!

En dan nog even dit:

De eerstvolgende bijdrage is rond 23 augustus.

Namens het bestuur, Sytse Buursma, regioredakteur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *