De actualiteit van gisteren

27 juli 2010 - Een nieuw initiatief: een 'Open Avond' ....

Home

Actualiteit
Regioarchief
Agenda
Bestuur
Verslagen
Informatief
Sponsors
Aviornis Nederland
Reacties

E-mail:
Aviornis regio Fryslân
Laatste wijzigingen:
09-10-2012

 

Informatie van en via onze regioredactie

donderdag
26 augustus
'Open Avond'


Alle activiteiten Zie onze agenda

Beste regioleden,

In de laatste bijdrage aan deze site, in mei, heb ik beloofd in augustus terug te komen, dat is dus iets eerder geworden. De vakantie duurt nog even voort, want de volgende bijdrage komt pas in september.

U kunt wel al vast in de agenda schrijven dat de eerste bijeenkomst van het seizoen 2010/2011 in Tijnje op woensdagavond 22 september zal zijn.

 
Nieuwe leden blijven er steeds weer komen en daar zijn we blij mee.
S.Brouwer, Wester Grieweg 2a, Ballum
W.H. v.d.Veen, Vogelenzang 92, Drachten en
J.Reijinga, Klokhusdyk 7, Idzega,

Allen welkom als lid bij onze regio!


Hoe gaan we verder?

Welnu, het is zomer, met soms prettige, zeer prettige, tot buitengemeen prettige temperaturen en mooie warme zomeravonden. Met die mooie tijden moet je iets doen.
Dat deed men heel vroeger ook al. Toen had men nog niet die mooie apparatuur zoals die vandaag de dag te verkrijgen is.

Veel verder dan iets aan het spit is men toen waarschijnlijk niet gekomen. Maar het was er vast niet minder gezellig door! Als regiobestuur hebben we bedacht, dat het misschien wel leuk zou zijn dat we eens een keer een wat andersoortige “Open Dag” zouden kunnen gaan organiseren, want de laatste bijeenkomst blonk niet uit door een grote opkomst.

We gaan het eens anders doen.

We noemen het nu een “Open Avond” en u kunt terecht op de Headyk 14 in Dronryp.
Ons jongste jeugdlid, Jorryt Terluin,wie kent hem niet, stelt zijn watervogelperk beschikbaar om te kunnen komen bekijken en er is ook nog een grote vliegkooi! Hij is nu al een tijdje bezig en als u komt kijken weet u niet wat u ziet! Stond eerst nog alles in de “kinderschoenen”, intussen is het al wel heel wat professioneler geworden en beslist het bekijken waard!
 

Op donderdagavond 26 augustus vanaf 17.00 uur kunt er terecht, er is echter één beperking, u moet zich van tevoren wel opgeven. Wij willen namelijk graag weten hoeveel van onze leden hier op bezoek komen.

Aansluitend aan de bezichtiging en de rondwandeling is er namelijk een barbecue en daar mag iedereen aan deelnemen. Omdat we van te voren daarvoor van alles moeten bestellen en inslaan, want er is niet alléén vlees voor op de barbecue te verkrijgen, willen we wel graag weten wie er allemaal komt en met z’n hoeveel.

 
Er is een ruime overdekte lokatie beschikbaar gesteld, maar geef u vroegtijdig op want vol=vol.
U kunt zich opgeven (alléén Friese leden) door (slechts!) 5 euro te storten op rekening 320423018 t.n.v. Aviornis regio Fryslân, Peins en vermeld dan wel uw naam en adres.
Partners en naaste familieleden betalen hetzelfde bedrag!
Betalen is aangemeld en doe dit voor 20 augustus a.s.

U krijgt t.z.t. een routebeschrijving hoe er te komen en bovendien zetten we op die dag in de nabije omgeving bewegwijzering neer om het u nog gemakkelijker te maken.
We hopen natuurlijk op mooi weer en als u komt wordt het vast extra gezellig.

Komt u ook vogels kijken, een praatje maken en wat eten en drinken op donderdagavond 26 augustus vanaf 17.00 uur in Dronryp?

Ik hoop het, u bent in ieder geval van harte welkom!!

Namens het bestuur, Sytse Buursma, regiosecretaris en redacteur.

<<<<<  terug naar Regioarchief

 
bovenkant pagina Iets nodig voor uw hobby? Kijk eens bij onze SPONSORS

J2-DC
© 2012 J2-DC