De actualiteit van gisteren

10 augustus 2008 - Nog even terugkijken op onze excursie naar Walsrode

Home

Actualiteit
Regioarchief
Agenda
Bestuur
Verslagen
Informatief
Sponsors
Aviornis Nederland
Reacties

E-mail:
Aviornis regio Fryslân
Laatste wijzigingen:
04-01-2012

Beste regioleden,

Ziezo, de vakantie zit er weer op, maar het kan natuurlijk ook zijn, dat u er nog wel midden in zit. Hoe dan ook, we gaan weer van start en zullen u op de hoogte houden van heel veel zaken die veelal uw belangstelling zullen hebben. In het eerste gedeelte van het verslag over de reis naar het Vogelpark Walsrode heb ik u beloofd meer opnames van dat prachtige park te laten zien en beloofd is beloofd.

Welnu, hier komen weer wat foto’s van plekjes, zoals ik ze zag. U bent natuurlijk intussen stevig onder de indruk geraakt van de bijdrage van onze webmaster, Jan Eissens, die geheel vrijwillig en totaal onverwacht een reusachtig album, gevuld met maar liefst 247 foto’s heeft geplaatst. Hij vertelt er terecht bij, dat een ieder weer met andere ogen kijkt. U bent misschien daardoor even uitgekeken, daar in dat mooie park, ik ga nog even door met opnames te laten zien die ik bijzonder vond.

Als je deze borden volgde, dan kwam je door het hele gebied, zonder wat te hoeven missen.De bijzonder gekleurde rododendronbloem op bovenstaande foto is er een van vele aan een grote struik. Je kon ze al van verre ruiken, want ze geurden heel lekker en sterk, als rozen. Jammer dat we nog geen geurcomputerschermen hebben!


Jazeker, er was nog een “witte raaf ”!
Bij de Jamaica-geelborstgrondduiven(?) was gezinsuitbreiding geweest. Als ze nog zo klein zijn hebben ze een goede camouflage! Ziet u hem zitten?

In de vorige bijdrage noemde ik al even ons ex regiobestuurslid  Ale Boorsma, tevens nationaal erelid. Welnu, er blijkt nog een opname van deze prominent te zijn, (op de foto links) deze keer wat duidelijker en die willen we u niet onthouden.

Hij verkeerde zo te zien in goed en vertrouwd gezelschap en genoot zichtbaar van het goede. (Duits bier ziet er toch anders uit??)

En dan nog even dit:

Wees voorzichtig met het nuttigen van ijsco’s op een terrasje aan de kust.
Ze zijn weg vóór u er erg in hebt!

Namens het bestuur, Sytse Buursma, regiosecretaris en redacteur.

<<<<<  terug naar Regioarchief

 
bovenkant pagina Iets nodig voor uw hobby? Kijk eens bij onze SPONSORS

J2-DC
© 2012 J2-DC