De actualiteit van gisteren

5 juni 2008 - Een nieuwe 'Open dag' in de regio

Home

Actualiteit
Regioarchief
Agenda
Bestuur
Verslagen
Informatief
Sponsors
Aviornis Nederland
Reacties

E-mail:
Aviornis regio Fryslân
Laatste wijzigingen:
04-01-2012

Beste regioleden,

Aviornis regio Fryslân organiseert
op zaterdag 21 juni a.s.
een “open dag” vóór en dóór haar leden.


Tussen 09.30 -10.00 uur bent u welkom bij de familie van der Veen, Homear 15b, 9281 LN in Harkema. Daar kunt u genieten een mooie tuin vol rozen en fazanten, maar ook een fikse vijver gevuld met grote vis en waterschildpadden.
Kom alstublieft niet veel te vroeg, 09.30 uur is half tien!

Als we daar zijn uitgekeken en de koffie is op, gaan we met z’n allen richting De Tike, alwaar we bij de familie Hoving uitgebreid de grote watervogelcollectie in de enorme vliegkooi kunnen gaan bewonderen.Er komt een moment dat u bent uitgekeken en alles heeft gevraagd. We sluiten dan af met soep en broodjes, zodat u voldaan huiswaarts kunt gaan. Dat zal zo ongeveer na het middaguur zijn en als het erg gezellig is wat later.Hoe komt u in Harkema op Homear 15b (om 9:30 uur)?

Neem vanaf de N31 (Wâldwei) de afslag naar Rottevalle en ga verder richting Twijzel. U rijdt dan op de N369 (Betonwei), (vanaf Twijzel is dit de Langdyk) Neem, komende vanaf Drachten, bij Harkema de tweede afslag bij ”Douwes Hoogwerkers”. (Vanaf Twijzel is dat de eerste afslag). Bij “Douwes Hoogwerkers” rijdt u op de Reitsmastrjitte, weg volgen en tweede weg links nemen, bij tankstation “Brand Oil”. Dat is de Homear, bij 15b zal de Aviornisvlag wapperen en er is een Aviornisbordje geplaatst.
Of, …. u gebruikt het navigatiesysteem in uw auto!


U mag allemaal komen en opgeven vooraf is niet nodig. Kom gerust, want het is zeer de moeite waard! Tot ziens op zaterdag 21 juni !!

Namens het bestuur, Sytse Buursma, regiosecretaris en redacteur.

<<<<<  terug naar Regioarchief

 
bovenkant pagina Iets nodig voor uw hobby? Kijk eens bij onze SPONSORS

J2-DC
© 2012 J2-DC