De actualiteit van gisteren

2 januari 2008 - Veel succes in 2008!

Home

Actualiteit
Regioarchief
Agenda
Bestuur
Verslagen
Informatief
Sponsors
Aviornis Nederland
Reacties

E-mail:
Aviornis regio Fryslân
Laatste wijzigingen:
04-01-2012

Beste regioleden,

Alsof het in het vorige jaar nog niet genoeg gewenst is, had ik zo gedacht: allemaal maar een gelukkig 2008. Laten we hopen dat ons in het nieuwe jaar veel ellende blijft bespaard en dat het op het gebied van de liefhebberij voor allen een voorspoedig jaar zal mogen worden.

Zo, de kop is er af en het jaar is nog vers, maar we hebben direct al wat te vieren. Onze regionale website, dus ook de uwe, bestaat nu 2 jaar! Ja, dank u wel. We gaan dat natuurlijk niet gelijk grootschalig vieren, maar een beetje blij zijn mag natuurlijk wel!!
Allereerst is er de inzet en enthousiasme van onze webmaster Jan Eissens, die altijd razendsnel mijn geschrijf met bijgevoegde en/of zelf gevonden plaatjes in een mooi en prettig leesbaar resultaat weet te veranderen.
Daarnaast is er de financiële bijdrage van onze sponsoren, waarmee we de website in de lucht kunnen houden en zo nu en dan eens wat extra voor de leden kunnen doen.
Dank zij deze dingen kunnen we als bestuur van regio Fryslân u toch maar fraai, snel en regelmatig op de hoogte brengen en houden. Het aantal bezoekers per dag is stijgende, het hoogste aantal was vlak voor de kerst. Toen hebben op 1 dag bijna 40 mensen onze site bezocht en zijn een tijdje blijven lezen. Het is voor mij niet altijd gemakkelijk om weer wat te verzinnen, er moeten ook onderwerpen zijn om over te kunnen berichten, maar ach, tot nog toe lukt het wel.

U moet natuurlijk wel bedenken, dat alles wat er geschreven staat maar betrekkelijk is. Toevallig vond ik in dat leuke souvenirwinkeltje,waar ik regelmatig wat rondneus en waarvan ik u de juiste locatie beslist niet noem, weer een heel toepasselijk Oudhollands tegeltje, dat precies aangeeft, hoe u er tegen aan moet kijken.


Gelukkig is het nog niet van dat koude, nare winterweer, met veel sneeuw en veel ijs, want daar ben ik persoonlijk geen liefhebber meer van. Dat zal wel aan de leeftijd liggen. Stom hč?

Echte ouderwetse winterpret, ik heb het wel gehad, ’t is er altijd zo koud bij!!
Ja, je zeurt wat af zo in het nieuwe jaar! Ik ben ook veel te bang geworden voor pinguďns bij de vijver. Dat kwam wel eens voor in een strenge winterperiode, dat het veel sneeuwde en dat het vroor met hele lage temperaturen. Dan kwam je ’s morgens bij de eendenvijver, stonden er plotseling twee pinguďns langs de kant. Ik heb wat tegen die vogels, ik vond het niks en vind het nog niks. Ze stinken naar vis, hebben een grote bek, zijn ook nog dom en tegenover soortgenoten uiterst onhebbelijk en gemeen!

Geen winter dus, hoewel dat wel weer mooie plaatjes kan opleveren, zoals dit mooie bonte hulstboompje op stam bij ons in de tuin, volledig onder de rijp in december 2007.

Donderdagavond 17 januari Regiobijeenkomst
Op donderdagavond, 17 januari, komen we weer bij elkaar voor de eerste bijeenkomst van 2008, de “nieuwjaars-bijeenkomst”. U krijgt van ons de financiële positie van onze regio te horen en te zien en meer van die officiële dingen.
We gaan een film vertonen, u krijgt van ons koffie en met een gratis borreltje toasten we op het nieuwe jaar, overigens net zoals we het elk jaar doen. Daarna kunt u veel en lang praten over de toekomstplannen, over zaken, die in het afgelopen oude jaar wel of niet goed gingen en wat al niet meer.

Mocht u zo nu en dan, of tijdens het lezen van deze website, behoefte voelen om wat te melden, doe dat dan alstublieft wel! Dat mag en kost niks, ja, wat inspanning maar niet veel meer!
Er is op deze site een speciaal vak voor uw reacties. Ik kijk elke avond of er post is binnen gekomen, maar helaas, bijna nooit een bericht van u. Heel soms wel, maar meestal niets.
Ja, elke keer weer 40 tot 60 Engelstalige reclames van sekssites, viagra, goksites, goedkope horloges en diamanten of hoe je in de kortste keren heel rijk kunt worden en meer van die rotzooi, die ik overigens allemaal ongeopend verwijder, maar het zou best leuk zijn als u eens een reactie achterliet. Positief of negatief, internet is interactief en het is altijd prettig een bericht te ontvangen. Weten we ook waar we het voor doen, of we het goed doen of dat we misschien zaken moeten veranderen of aanpassen!!


Tot slot, kunt u zien hoe gemeen pinguďns ten opzichte van elkaar zijn. Kijk naar het bewegende plaatje.En dan nog even dit: Blijkbaar steken niet alleen struisvogels hun kop in het zand!

Namens het bestuur, Sytse Buursma, regiosecretaris en redacteur.

<<<<<  terug naar Regioarchief

 
bovenkant pagina Iets nodig voor uw hobby? Kijk eens bij onze SPONSORS

J2-DC
© 2012 J2-DC