Informatief

Het Aviornis watervogelboek, onmisbaar als naslagwerk! (informatie uit 2003)

Home

Actualiteit
Regioarchief
Agenda
Bestuur
Verslagen
Informatief
Sponsors
Aviornis Nederland
Reacties

E-mail:
Aviornis regio Fryslân
Laatste wijzigingen:
21-08-2013

Vele leden gingen u al voor! Vele tientallen boeken zijn er al verkocht. Zoals u in het verhaal van Sytse Buursma kunt lezen is het boek onmisbaar in uw boekenkast.

 

De boeken moeten worden afgehaald en direct contant, gepast betaald.
Ze worden dus NIET verstuurd!
Het boek kost €59,95 .
Graag even van te voren melden dat u komt.Het boek "Watervogels houden...’t is een hobby!"
Aviornis presenteert met trots
de nieuwe uitgave van dit "Watervogels houden, 't is een hobby". Liliane de Boeck-Pauchet heeft het indrukwekkende boekwerk herschreven en voorzien van nieuwe hoofdstukken en vele nieuwe prachtige afbeeldingen.

Dit boek is een handleiding voor beginners én gevorderden. Alles wat maar iets met de watervogelliefhebberij te maken heeft, komt aan bod. Als sluitstuk worden alle watervogelsoorten in alfabetische volgorde vermeld en afgebeeld, met daarbij de nodige uitleg over gedrag, winterhardheid, geprefereerde nestgelegenheid, grootte van het legsel, incubatietijd, opfok van de kuikens, gepaste ringmaat enz.

Het is een lijvig boek van meer dan 900 bladzijden en 1500 kleurenfoto's en - tekeningen, met als formaat 17x24 cm. Een redactielid betitelde het boek als "de bijbel voor elke watervogelliefhebber". Alles wat enigzins met onze hobby te maken heeft, komt aan bod.

Het boek heeft lang op zich laten wachten, maar het is er alleen maar mooier en vollediger op geworden. Alle redactieleden, verschillende leden van het Aviornis-bestuur en nog vele andere Aviornis-liefhebbers hebben als hobbyist voor tekeningen, foto's en dia's gezorgd. Maar heel belangrijk: de schrijfster was alleen maar tevreden met extra kwaliteit. Een origineel boek is het alvast geworden.

Dit boek steekt alle Nederlandstalige werken over watervogels naar de kroon en hoort thuis in de bibliotheek van niet uitsluitend liefhebbers van watervogels, maar ook in die van anderen. Het is een boeiend boek om te lezen en tevens een uitgebreid en volledig naslagwerk.

"Watervogels houden...'t is een hobby!" is een uitgave van Aviornis International. Tevens geeft Aviornis International een tweemaandelijks tijdschrift uit waarin naast wetenschappelijk gefundeerde artikels over watervogels, fazanten, kleine hoenderachtigen, wilde duiven e.d. ook talrijke kweekervaringen zijn opgenomen.

Meer informatie op de website van Aviornis Nederland.

<<<<<  terug naar Informatief

 
bovenkant pagina Iets nodig voor uw hobby? Kijk eens bij onze SPONSORS

J2-DC
© 2012 J2-DC